Skip to main content

7.11.2023

Uudet toimitilat mahdollistavat tiiviin yhteistyön

AT Mestareiden uudet tilat ovat toimivat ja käytännölliset, ja parantavat myös työntekijöiden viihtyvyyttä.

AT Mestarit muutti uusiin tiloihin Oulun ruskoon (Hiltusenkaarre 22). AT Mestareiden tilojen välittömässä yhteydessä sijaitsee myös tärkeän yhteistyökumppanin Oulun Nostopalvelun toimitilat. Nostopalvelun näkökulmasta sijainti ja tontti ovat parhaat mahdolliset, sillä kaikki kalusto saadaan mahtumaan pihalle hyvässä järjestyksessä.

- Uudet tilat mahdollistavat myös henkilöstölle optimaalisen työrauhan, sillä tilaa on riittävästi. Varsinaisesti tilat itsessään eivät tuota mitään, mutta tuottavuus lisääntyy sitä kautta, kun on oma rauha tehdä töitä, kommentoi AT Mestareiden toimitusjohtaja Teuvo Uusitalo.

AT-Mestarit_uudet-tilat-1.jpg

AT Mestareilla pidetään tärkeässä roolissa sitä, että työntekijät viihtyvät. Uusista tiloista löytyy mm. koko henkilöstön käytössä oleva saunaosasto, johon mahtuu samanaikaisesti useita löylyttelijöitä. Myös tilojen visuaalisuuteen on kiinnitetty huomiota – tiloista löytyykin useita koko seinän kokoisia suurkuvatulosteita AT Mestareiden eri työmaakohteista.

AT-Mestarit_uudet-tilat-2.jpg

AT-Mestarit_uudet-tilat-4.jpg

Saman katon alla on useampia vuokralaisia, muun muassa käsintehtyä suklaata valmistava ChocoSomnia. Myös vuokralaisten näkökulmasta sijainti on erinomainen ja tilat ovat muunneltavissa tarpeiden mukaan. 

Kiinteistön rakentamisesta vastasi Terwa Kiinteistökehitys, jolle kohde on yhdenlainen käyntikortti ja osoitus siitä, että yrityksellä on kyvykkyys rakentaa myös tämäntyyppisiä tiloja.

Uudet tilat ovat siis erittäin toimivat ja käytännölliset. Uusista tiloista käsin onkin hyvä jatkaa arkisen aherruksen parissa.

Lue myös

Uusia toimitiloja rakentumassa Ruskoon 2025

Olemme varanneet Oulun kaupungilta tontin, jossa rakennusoikeutta on 3000 m² toimitilojen rakentamista varten. Hiltusenkaarre 26 sijaitsee nykyisen toimipaikkamme vieressä samassa pihapiirissä.
17.1.2024
Lue lisää ▶

AT Mestarit muutti uuteen osoitteeseen

Uudet toimitilat löytyvät Oulun Ruskoon rakennetusta uudesta liikekiinteistöstä osoitteesta Hiltusenkaarre 22.
10.9.2023
Lue lisää ▶

AT Mestareille Suomen Vahvimmat Kulta -sertifikaatti

Sertifikaatti on todistus siitä, että olemme pystyneet kannattavaan kasvuun.
4.8.2023
Lue lisää ▶

Näytä kaikki