Skip to main content

8.6.2023

Nokian uudet tilat valmistuu ja muita kuulumisia

AT Mestarit on ollut mukana Nokian uusien toimitilojen asennuksessa Oulussa. Työ on edennyt hyvin ja alkaa meidän osaltamme olemaan valmis. Pääsemme luovuttamaan työn tilaajalle etuajassa, vaikka matkan varrella työn laajuus onkin huomattavasti kasvanut. Kiitos kuuluu tilaajalle ja AT Mestareiden työntekijöille hyvästä ja toimivasta yhteistyöstä!

AT_Mestarit_uutinen-ja-kuulumisia-kesa2023.jpg

 

Ennen kesälomia käymme vielä asentamassa Stora Ensolle vähän perustuksia. Tämän asennustyön jälkeen vietämme kesälomaa juhannuksesta eteenpäin. Sen olemme ansainneet.

Loppukesästä pääsemme muuttamaan, kun meille valmistuu ihan uudet toimitilat Taka-Laanilaan (Hiltusenkaarre 22). Uusi tukikohta lieneekin erityisen makea paikka, sillä suklaatehdas ChocoSomnia tulee saman katon alle! Haemme kiinteistöön myös vuokralaisia, lisätietoja saa Teuvolta (teuvo.uusitalo@atmestarit.fi). 

Kesälomien jälkeen suuntaammekin katseet Stora Enson Oulun tehtaalle, jossa meitä odottaakin työt loppuvuodeksi. 

Tähän on hyvä päättää katsaus tämän hetken kuulumisiin ja toivottaa kaikille hyvää kesää!

Lue myös

AT Mestarit muutti uuteen osoitteeseen

Uudet toimitilat löytyvät Oulun Ruskoon rakennetusta uudesta liikekiinteistöstä osoitteesta Hiltusenkaarre 22.
10.9.2023
Lue lisää ▶

AT Mestareille Suomen Vahvimmat Kulta -sertifikaatti

Sertifikaatti on todistus siitä, että olemme pystyneet kannattavaan kasvuun.
4.8.2023
Lue lisää ▶

AT Mestarit rekrytoi: asennustyönjohtaja

AT Mestarit Oy:llä on jälleen työpaikka auki. Yritys on perustettu vuonna 1997, päätoimintaa ovat rakennusalan betoni- ja teräsrunkoasennukset. AT Mestarit Oy on ollut mukana yli 2 000 kohteen elementtiasennuksissa. Toimintamme edelleen kehittyessä ja laajentuessa haemme Ouluun asennustyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.
24.5.2023
Lue lisää ▶

Näytä kaikki