Skip to main content
7.7.2022

AT Mestarit näkyy katukuvassa Oulusta Pariisiin

AT Mestareiden logoa ja uutta brändi-ilmettä voi nyt nähdä Oulun katukuvassa – ja Team Rynkebyn mukana jopa Pariisissa asti!

AT Mestarit on mukana Team Rynkeby Oulu -pyöräilyjoukkueen menossa. Team Rynkeby sponsoreineen kerää varoja vakavasti sairaiden lasten sekä heidän perheidensä hyväksi ja koko joukkue pyöräilee kesällä 2022 Pariisiin saadakseen näkyvyyttä tärkeälle asialle. Tällä kaudella Team Rynkeby -pyöräilytempaukseen osallistuu yhdeksästä eri maasta ja 65 paikallisesta joukkueesta yhteensä 2 400 pyöräilijää. Lue lisää Team Rynkeby Oulusta.

 

 

Myös ensimmäiset AT Mestareiden autot ovat saaneet uuden brändi-ilmeen mukaiset teippaukset kylkiinsä. 

 

Lue myös

2.12.2022

Paikkoja avoinna: elementtiasentaja

AT Mestareilla on jälleen avoimia työpaikkoja. Haemme vakituiseen työsuhteeseen elementtiasentajaa betonielementtien ja teräsrunkojen asennukseen.
21.11.2022

Paikkoja avoinna: asennustyönjohtaja (rkm tai ins.)

AT Mestarit Oy on vuonna 1997 perustettu yritys, jonka päätoiminta ovat rakennusalan betoni- ja teräsrunkoasennukset. Olemme olleet mukana yli 2 000 kohteen elementtiasennuksissa. Toimintamme kehittyessä ja laajentuessa haemme Ouluun asennustyönjohtajaa (rkm tai ins.) vakituiseen työsuhteeseen.
13.10.2022

AT Mestarit mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa

AT Mestarit on allekirjoittanut sopimuksen YIT:n kanssa Nokian uusien tuotantotilojen betonielementtiasennuksesta. Nokian Oulun uudet toimitilat rakentaa YIT, kohteen on määrä valmistua vuonna 2025. 

Näytä kaikki