Skip to main content
7.7.2022

AT Mestarit näkyy katukuvassa Oulusta Pariisiin

AT Mestareiden logoa ja uutta brändi-ilmettä voi nyt nähdä Oulun katukuvassa – ja Team Rynkebyn mukana jopa Pariisissa asti!

AT Mestarit on mukana Team Rynkeby Oulu -pyöräilyjoukkueen menossa. Team Rynkeby sponsoreineen kerää varoja vakavasti sairaiden lasten sekä heidän perheidensä hyväksi ja koko joukkue pyöräilee kesällä 2022 Pariisiin saadakseen näkyvyyttä tärkeälle asialle. Tällä kaudella Team Rynkeby -pyöräilytempaukseen osallistuu yhdeksästä eri maasta ja 65 paikallisesta joukkueesta yhteensä 2 400 pyöräilijää. Lue lisää Team Rynkeby Oulusta.

 

 

Myös ensimmäiset AT Mestareiden autot ovat saaneet uuden brändi-ilmeen mukaiset teippaukset kylkiinsä. 

 

Lue myös

24.5.2023

AT Mestarit rekrytoi: asennustyönjohtaja

AT Mestarit Oy:llä on jälleen työpaikka auki. Yritys on perustettu vuonna 1997, päätoimintaa ovat rakennusalan betoni- ja teräsrunkoasennukset. AT Mestarit Oy on ollut mukana yli 2 000 kohteen elementtiasennuksissa. Toimintamme edelleen kehittyessä ja laajentuessa haemme Ouluun asennustyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.
2.12.2022

Paikkoja avoinna: elementtiasentaja

AT Mestareilla on jälleen avoimia työpaikkoja. Haemme vakituiseen työsuhteeseen elementtiasentajaa betonielementtien ja teräsrunkojen asennukseen.
21.11.2022

Paikkoja avoinna: asennustyönjohtaja (rkm tai ins.)

AT Mestarit Oy on vuonna 1997 perustettu yritys, jonka päätoiminta ovat rakennusalan betoni- ja teräsrunkoasennukset. Olemme olleet mukana yli 2 000 kohteen elementtiasennuksissa. Toimintamme kehittyessä ja laajentuessa haemme Ouluun asennustyönjohtajaa (rkm tai ins.) vakituiseen työsuhteeseen.

Näytä kaikki