Skip to main content

13.10.2022

AT Mestarit mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa

AT Mestarit on allekirjoittanut sopimuksen YIT:n kanssa Nokian uusien tuotantotilojen betonielementtiasennuksesta. Nokian Oulun uudet toimitilat rakentaa YIT, kohteen on määrä valmistua vuonna 2025. 

Marraskuussa alkava työmaa on suurimpia AT Mestareiden historian aikana. Hankkeen kokonaispinta-ala on noin 50 000 neliömetriä. 

Uuteen kiinteistöön toteutetaan tilat Nokian tuotekehityksen tarpeisiin. Kiinteistö rakennetaan Linnanmaan alueelle Ouluun ja se tulee palvelemaan Nokian Oulun yksikön tarpeita. Uusissa toimitiloissa yhdistyvät korkea teknologia ja vastuullisuus, ja niiden suunnittelussa huomioidaan tulevaisuuden joustavat työskentelytavat.

Tähän asti Nokia on toiminut Oulussa Ruskossa sijaitsevissa toimitiloissa. Linnanmaalle rakennettavat uudet tilat tulevat olemaan Nokian mukaan yrityksen käyntikortti toimivuudelle, skaalautuvuudelle ja kestävälle kehitykselle, samalla kun se tarjoaa modernin alustan kohtaamisille ja uuden kehittämiselle.

Lue myös

Uusia toimitiloja rakentumassa Ruskoon 2025

Olemme varanneet Oulun kaupungilta tontin, jossa rakennusoikeutta on 3000 m² toimitilojen rakentamista varten. Hiltusenkaarre 26 sijaitsee nykyisen toimipaikkamme vieressä samassa pihapiirissä.
17.1.2024
Lue lisää ▶

Uudet toimitilat mahdollistavat tiiviin yhteistyön

AT Mestareiden uudet tilat ovat toimivat ja käytännölliset, ja parantavat myös työntekijöiden viihtyvyyttä.
7.11.2023
Lue lisää ▶

AT Mestarit muutti uuteen osoitteeseen

Uudet toimitilat löytyvät Oulun Ruskoon rakennetusta uudesta liikekiinteistöstä osoitteesta Hiltusenkaarre 22.
10.9.2023
Lue lisää ▶

Näytä kaikki